Garage Swyngedouw Torhout

Garage Swyngedouw is een familiebedrijf waar je als klant zeker meetelt en geen nummer bent. Ikzelf, Pieter Swyngedouw, run sinds 2001 deze garage, die ik toen overnam van mijn vader Peter Swyngedouw. Hijzelf startte in 1968 met deze garage en nu is het mijn taak om de degelijke betaalbare service verder te zetten. Vertrouwen en respect houden wij hoog in het vaandel.

Het onderhoud van uw wagen is zeker in goede handen in onze atelier. Onze doelstelling is de klant een kwalitatieve dienst te bieden met enkel één groot verschil: de prijs! We stellen gratis een vervangwagen ter beschikking. Iedereen is welkom, zelfs indien uw wagen elders gekocht is .

Wij helpen u ook graag bij de keuze van een bijna nieuwe wagen volgens uw behoeften en noden. We LUISTEREN naar wat u verlangt van uw tweedehandswagen en KIJKEN dan samen wat er het best bij u past.

Koop in vertrouwen aan de laagste prijs …

Alle auto’s voorzien van origineel onderhoudsboekje, CAR–PASS, volledige technische keuring, dieptereiniging zowel binnen als buiten en geleverd met het eerste onderhoud gratis!

 

   Correcte prijzen       Garantie       Alle merken  

"De erkende verkoper is een expert in tweedehands voertuigen"

Deze titel getuigt van het hoge professionele niveau van de verkoper.

Onze troeven

GARAGE SWYNGEDOUW onderscheidt zich door met een persoonlijk klantenadvies volgende zaken aan te bieden: • 12 maanden wettelijke GARANTIE op onze eigen stockwagens voor particulieren! • Controle van de wagens op meer dan 80 punten • Onafhankelijk advies bij de aankoop van een wagen • Leveren van de wettelijke CAR-PASS - > kilometergarantie • Keuze uit een ruim aanbod occasie wagens aan scherpe prijzen van Belgische origine. Wij selecteren onze wagens uit het Belgisch aanbod, waardoor kilometerfraude onmogelijk is. • Snelle levering van de aangekocht wagen
Het zorgvuldig geselecteerd aanbod van onze wagens komt uit volgende bronnen: 1. Ex-Leasingwagens: dit zijn wagens die einde contract zijn of vroegtijdig worden stopgezet bij leasingmaatschappijen uit België. 2. Directiewagens: dit zijn zeer jonge wagens van de invoerders van verschillende merken. 3. Overnames: deze wagens worden geselecteerd uit het overname-aanbod van Belgische merkdealers. 4. Particuliere wagens: wij krijgen wagens aangeboden van particulieren ( denk maar aan wijziging van de gezinssituatie, overlijdens, verkrijgen van een bedrijfswagen, etc…)
GARAGE SWYNGEDOUW geeft de beste prijs voor uw huidige wagen in overname. Dit afhankelijk van de ouderdom, km-stand, uitrusting en algemene staat van uw wagen. Uw voordelen: • U ontvangt uw geld direct op het moment van verkoop via online overschrijving of wordt in mindering gebracht bij aankoop van uw andere wagen. • Vertrouwelijke en correcte afhandeling van de administratie. • Geen zorgen bij het verkopen van uw wagen. • U ontvangt geen vreemde mensen bij u thuis. • Uw wagen hoeft niet meer naar de 'keuring voor verkoop'.
Van het moment dat wij een wagen hebben aangekocht ondergaat deze een grondige controle en wordt de wagen zorgvuldig in orde gebracht. De auto wordt technisch volledig nagekeken en wordt klaargezet voor de technische keuring voor verkoop. Het interieur krijgt bij ons een professionele dieptereiniging en de carrosserie wordt door onze experts gecontroleerd, gesimonniseerd en gereinigd met professionele producten -> uw volgende wagen zal schitteren als nieuw! Wij hebben een eigen werkplaats voor het onderhoud van uw wagen, alsook herstellingen en een reinigingsdienst gebeurt bij ons binnenshuis. Zodoende kunnen wij u een perfecte kwaliteit garanderen! Op deze manier krijgt elke wagen een kwaliteitscontrole en bent u zeker van zorgeloos rijplezier.

Ons Team

pieter en inge van garage Swyngedouw uit torhout
fernando garage swyngedouw torhout

Zaakvoerders

Pieter Swyngedouw

Inge Vancompernolle

Garage SWYNGEDOUW
Roeselaarseweg 50
8820 TORHOUT
0032 (0)51 / 722.755

Mecanicien

Fernando

Wij Zoeken

Garage Swyngedouw

Roeselaarseweg 50 8820 Torhout
Tel: 051 722755
Gsm: 0477 327062
info@garageswyngedouw.be
Btw nr: BE0474973069

Garage

Zoek je als klant een vaste waarde voor de aankoop of het onderhoud van uw wagen dan ben je bij Garage Swyngedouw aan het juiste adres. We zijn steeds te bereiken via de telefoon en E-mail. We kunnen altijd voor de start van de werkzaamheden aan uw wagen een prijsraming opmaken zo bent u direct op de hoogte van de kosten. Betalen kan bij ons met cash geld, bankcontact of overschrijving.