Over ons

Garage Swyngedouw is een familiebedrijf waar je als klant zeker meetelt en geen nummer bent. Ikzelf, Pieter Swyngedouw, run sinds 2001 deze garage, die ik toen overnam van mijn vader Peter Swyngedouw. Hijzelf startte in 1968 met deze garage en nu is het mijn taak om de degelijke betaalbare service verder te zetten. Vertrouwen en respect houden wij hoog in het vaandel.

Het onderhoud van uw wagen is zeker in goede handen in onze atelier. Onze doelstelling is de klant een kwalitatieve dienst te bieden met enkel één groot verschil: de prijs! We stellen gratis een vervangwagen ter beschikking. Iedereen is welkom, zelfs indien uw wagen elders gekocht is .

Wij helpen u ook graag bij de keuze van een bijna nieuwe wagen volgens uw behoeften en noden. We  LUISTEREN naar wat u verlangt van uw  tweedehandswagen en  KIJKEN dan samen wat er het best bij u past. Er is ook mogelijkheid tot financiering met respect voor uw budget! Vraag vrijblijvend inlichtingen voor dit onmiddellijk krediet.

Koop in vertrouwen aan de laagste prijs …

alle auto’s voorzien van origineel onderhoudsboekje, CAR–PASS, volledige technische keuring, dieptereiniging zowel binnen als buiten en geleverd met het eerste onderhoud gratis!